Híreink, hozzászólások

 

Kedves Vendégeink!

Éttermünk 2014.12.18. és 2014.12.19-én

15:30-17:00-ig zárva tart.

 

Megértésüket köszönjük

 

Földes Józsi csapata

 

KARÁCSONYI ELŐKÉSZÜLETEK

Kedves Vendégeink!

Idén is szeretnénk megkönnyíteni az ünnepi készülődést, így éttermünkben az alábbi karácsonyi ételeket lehet előrendelni 2014. december 14-ig (vasárnap).

 

*Filézett pontyhalászlé                                             1200 Ft

 

*Gesztenyével töltött pulykamell narancsos

aszaltszilva raguval, burgonyapürével        2300 Ft

 

*Karácsonyi töltött káposzta sült,

mini debrecenivel                                                   2100 Ft

       

*Sólet ropogós kacsacombbal                               2300 Ft

       

*Sólet füstölt, főtt tarjával                                  2100 Ft

 

*Borjúpörkölt galuskával                                   1900 Ft

 

DESSZERTEK

*Karácsonyi zserbó                        1500 Ft/doboz (0,5 kg)      

*Flódni                                                 2000 Ft/doboz (0,7 kg)

*Karácsonyi fatörzs (trüffel krémmel)        900  Ft/ rúd (1 kg)

*Házi gyümölcskenyér                        1400 Ft/rúd (0.5 kg)

*Házi diós/ mákos  beigli                   1700 Ft rúd (0.5 kg)

 

Átvenni december 23-án 11: 30 és 15:00 óra között lehetséges.

 

Kérjük a megrendelt ételekhez dobozokat/edényeket/tálakat szíveskedjenek hozni!!!!

 

Kérjük, a megrendelt ételeket előre fizetni szíveskedjenek!

 

 

2014-11-27

FÖLDES JÓZSI SÜTIZDÉJE

MELEG DESSZERTJEINK A HÉTEN:

2014. december 1-7.

 

Hétfő

Vargabéles eperöntettel

Kedd

Aranygaluska vaníliaöntettel

Szerda

Lekváros bukta vaíliaöntettel 

Csütörtök

Csokis gombóc 

Péntek

Máglyarakás 

Szombat

Aranygaluska vaniliaöntettel  

 

 


 

FACEBOOK -- CSATLAKOZZON HOZZÁNK!        

 

 

GOOGLE+ -- CSATLAKOZZON HOZZÁNK!   

 

Tripadvisor


 

 

 

Nézze meg reklámfilmünket! 

     

 

 

 

Zenés képösszeállítás      

    

 

 

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



 
Hozzászólások

Klára 2014-05-01 20:56:08
Kedves Séf Ur(ak)! Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Önökre. Minden alkalommal, amikor Önöknél étkezünk, gasztronómiai élménnyel gazdagodunk. Például a húslevesük és a vörösboros pörköltjük utánozhatatlan, de a többi étel is ,,jobb, mint otthon". Holnap is megyünk (Tahiból)! :-)) Szeretettel és köszönettel, Klára, Sándor

Raj Ráchel 2012-04-03 12:49:46
Drága Földes Józsi nélkül kevesebb lett a világ. Nagy szeretettel gondolok Rá mindig.

Szabo Balint 2012-03-19 22:40:43
Ezuton is szeretnenk kifejezni oszinte reszvetunket. Emleket,baratsagat megorizzuk a szivunkben. S z a b o Zsigmond es Neje

Nagy Zoltán 2012-03-19 19:30:53
Sajnálattal vettük tudomásul a szomorú hírt. Fogadjátok őszinte részvétünket! Kishalász Vendéglő, Balatonfüred

tibor 2012-03-19 19:19:06
Jozsikam. Nyugodj bekessegben,soha nem felejtem el az ultipartikat,amiket Nalad jatszottunk,meg altalanos iskolas korunkban.Nagyon megrendültem,amikor olvastam,hogy nem vagy többe. Huszar Tibor

1 | 2 | 3 | tovább


Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 26 + 07


Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.