Híreink, hozzászólások


PROGRAMJAINK

Kattintson a kézre 


MALAC- napok a Földes Józsi vendéglőjében

2017.február 25-26.

 

 

ELŐÉTELEK

Tojásos velő fokhagymás pirítóssal

Bajor disznósajt ecetes hagymával

Kocsonya falatok tepertős pogácsával

 

LEVESEK

Orjaleves friss tormával

Tárkonyos malacragu leves

 

FŐÉTELEK

Füstölt főtt csülök bajor káposztával

Csülökpörkölt galuskával

Cigánka bodaggal

Mangalica tarja rántva sült burgonyával

Töltött dagadó petrezselymes burgonyával

Egészben sült sertés szűz zöldbors mártással  

Cigánypecsenye sült burgonyával

Cubano szendvics sült füstölt császárral, avocado-s mustárral és steak burgonyával

Földes Józsi rakott káposztája

„Csongrádi” hálóban sült sertés szűz burgonya pürével

Velőrózsa rántva petrezselymes burgonyával, tartármártással

 

DESSZERT

Madártej habfelhővel

Szalagos fánk barack lekvárral

 

 


Első alkalommal jelent meg a Magyar Konyha magazin

TOP 10 BUDAPEST

gasztrokalauza,

amely a főváros 270 legjobban szerethető kulináris éttermét, üzletét, borbárját, sörözőjét sorolja fel.

Örömmel fogadtuk, hogy a Földes Józsi vendéglője bekerült a legjobb 10 kifőzde és étkezde közé.


Örömmel jelentjük be, hogy a Földes Józsi vendéglője a TripAdvisoron kapott folyamatosan kiváló értékeléseinek elismeréséül 2016-ban Kiválósági Tanúsítványban részesült.

 


FACEBOOK -- CSATLAKOZZON HOZZÁNK!        

 

 

GOOGLE+ -- CSATLAKOZZON HOZZÁNK!   

 

Tripadvisor


 

 

 

Nézze meg reklámfilmünket! 

     

 

 

 

Zenés képösszeállítás      

    

 

 

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



 
Hozzászólások

Zsolt 2017-01-09 08:20:40
Remek ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos, családias étterem, kiváló ár-érték arány, mindenkinek ajánlom! Zsolt

Karcsai András 2016-02-14 17:35:55
Bár a menüjük látszólag kommersz, kiváló alapanyagokból, kiváló minőségben, kiváló szakembergárdával dolgoznak. Mindenkinek javasolni tudom éttermüket.

GRP Request 2015-08-28 11:48:49
Dear Sir, we want your best offer for lunch for GRP 23 pax + tour leader + guide. 8 Oct. Regards Enzo

kunjános 2015-04-23 13:05:13
nagyonszertjük a kedvesfogadtatást és a jó konyhát

BÁNÓNÉ FISCHER ANNA 2015-02-01 11:23:43
nem gondoltam hogy mindennek vége lesz

1 | 2 | 3 | tovább


Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 36 + 14


Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.