Híreink, hozzászólások


PROGRAMJAINK

Kattintson a kézre 


 

 

MALAC- napok a Földes Józsi vendéglőjében

2017.február 25-26.

ELŐÉTELEK 
Tojásos velő fokhagymás pirítóssal 1150
Bajor disznósajt ecetes hagymával 1150
Kocsonya falatok tepertős pogácsával 1150


LEVESEK* 
Orjaleves friss tormával 980
Tárkonyos malacragu leves* 980
Tejfeles gombaleves* 980


FŐÉTELEK 
Füstölt főtt csülök bajor káposztával 2350
Csülökpörkölt galuskával 2250
Cigánka bodaggal 2450
Mangalica tarja rántva sült burgonyával 2550
Töltött dagadó petrezselymes burgonyával 2450
Egészben sült sertésszűz zöldbors mártással 2550
Cigánypecsenye sült burgonyával 2550
Cubano szendvics sült füstölt császárral, avocado-s mustárral 
és steak burgonyával 2450
Földes Józsi rakott káposztája 2250
"Csongrádi" hálóban sült sertésszűz burgonya pürével 2550
Velőrozsa rántva petrezselymes burgonyával, tartár mártássa 2250

HAGYOMÁNYOS ÉTELEK 
 Fogasfilé parajágyon petrezselymes burgonyával 2750
Harcsa filé rántva majonézes burgonya salátával 2750

Tanyasi csirkecomb filé rántva petrezselymes burgonyával és barack befőttel 2550
Vasalt csirkecomb filé friss kevert salátával és sült burgonyával 2450


DESSZERTEK 
Madártej habfelhővel 790

Szalagos fánk baracklekvárral db 350 


Első alkalommal jelent meg a Magyar Konyha magazin

TOP 10 BUDAPEST

gasztrokalauza,

amely a főváros 270 legjobban szerethető kulináris éttermét, üzletét, borbárját, sörözőjét sorolja fel.

Örömmel fogadtuk, hogy a Földes Józsi vendéglője bekerült a legjobb 10 kifőzde és étkezde közé.


Örömmel jelentjük be, hogy a Földes Józsi vendéglője a TripAdvisoron kapott folyamatosan kiváló értékeléseinek elismeréséül 2016-ban Kiválósági Tanúsítványban részesült.

 


FACEBOOK -- CSATLAKOZZON HOZZÁNK!        

 

 

GOOGLE+ -- CSATLAKOZZON HOZZÁNK!   

 

Tripadvisor


 

 

 

Nézze meg reklámfilmünket! 

     

 

 

 

Zenés képösszeállítás      

    

 

 

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



 
Hozzászólások

Zsolt 2017-01-09 08:20:40
Remek ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos, családias étterem, kiváló ár-érték arány, mindenkinek ajánlom! Zsolt

Karcsai András 2016-02-14 17:35:55
Bár a menüjük látszólag kommersz, kiváló alapanyagokból, kiváló minőségben, kiváló szakembergárdával dolgoznak. Mindenkinek javasolni tudom éttermüket.

GRP Request 2015-08-28 11:48:49
Dear Sir, we want your best offer for lunch for GRP 23 pax + tour leader + guide. 8 Oct. Regards Enzo

kunjános 2015-04-23 13:05:13
nagyonszertjük a kedvesfogadtatást és a jó konyhát

BÁNÓNÉ FISCHER ANNA 2015-02-01 11:23:43
nem gondoltam hogy mindennek vége lesz

1 | 2 | 3 | tovább


Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 52 + 45


Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.