Mai étlapunk

2016. július 23-24.

 

ELŐÉTELEK  
Vajdakamarási padlizsánkrém pirítóssal és primőrökkel 850
Kunsági kacsamáj zsírjában primőrökkel, kenyérrel 1900
   
LEVESEK*  
Húsleves maceszgombóccal, vagy tésztával és zöldségekkel* 790
Kakukkfűves borjúragu leves* 790
Hideg eperleves csészében 690
   
FŐÉTELEK  
Harcsafilé rántva petrezselymes újburgonyával, tartárral 2500
Fogasfilé párizsiasan párolt jázmin rizzsel, tartárral 2500
Fogasfilé parajjal és sajttal sütve petrezselymes újburgonyával 2500
   
Jércesteak rukkolás, kéksajtos salátával, sült burgonyával 2000
Sárgadinnyével, sajttal sült jércemell párolt jázmin rizzsel 2300
Grillezett jércemell sajttal, paradicsommal sütve, petrezselymes újburgonyával 2300
Libamájjal töltött jércemell filé rántva petrezselymes újburgonyával 2800
Tanyasi rántott csirkecomb filé petrezselymes vajas újburgonyával  2200
Vasalt csirkecomb filé petrezselymes burgonyával és friss kevert salátával 2200
Kijevi pulykamell filé zöldséges rizzsel 2300
Libamáj roston friss lecsóval, petrezselymes burgonyával 3800
Ropogós libacomb párolt káposztával, hagymás tört burgonyával 2600
   
Bécsi szelet (csirkemell, pulykamell vagy sertésszűz) sült burgonyával, citromkarikával 2300
Borjúpaprikás galuskával 2000
Bélszín tükörtojással, mustárral és hasábburgonyával 3800
Bélszínérmék baconos borsmártással, házi burgonyafánkkal 3800
Hátszín roston rántott hagymakarikákkal, hasábburgonyával, kenti mustárral 2700
   
Földes fatál (grillezett bélszín, sertésszűz, jércemell, vegyes köret, friss és savanyított saláta)                                                                      3100
Bugaci sertésszűz torony házi tócsnival és vegyes savanyúsággal 2800
Földes féle sertésborda rántva (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva), petrezselymes újburgonyával 2200
Mangalicatarja rántva, petrezselymes újburgonyával 2300
   
Gombafejek rántva párolt rizzsel és tartárral 1900
Camembert rántva párolt jázmin rizzsel, áfonyalekvárral 1900
   
FŐZELÉK és FELTÉTEK  
Tejszínes, tépett paraj- vagy zöldborsó főzelék  690
"Nagyi" fasírtja, natúr sertésborda 650
Sült virsli 350
Tükörtojás 250
   
DESSZERTEK  
Túrógombóc tejfellel, porcukorral 790
Kis/nagy adag retró lágyfagylalt finomság, választható öntettel 290/450
   
SALÁTÁK  
Friss kevert saláta joghurtos dresszinggel  790
Ecetes almapaprika, cékla tormával 450
Uborka-,vagy paradicsomsaláta, kovászos vagy csemege uborka, fejes saláta 500

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.