Mai étlapunk

2016. augusztus 28.

 

LEVESEK*  
   
Húsleves maceszgombóccal vagy tésztával és zöldségekkel* 790
Klasszikus sertésragu leves* 790
Tejszínes pándi meggyleves csészében 690
   
FŐÉTELEK  
   
Párizsi fogasfilé párolt rizzsel, tartárral 2500
Fogasfilé paradicsommal, sajttal sütve burgonyapürével 2500
Földes Nagyi harcsafiléje rántva, petrezselymes burgonyával és tartárral 2500
   
Jércesteak friss kevert salátával és sült burgonyával 2000
Jércemell sajttal, paradicsommal és zöld pesztóval sütve párolt jázmin rizzsel 2300
Tanyasi rántott csirkecomb filé  burgonyapürével 2200
Vasalt csirkecomb filé hasábburgonyával és friss kevert salátával 2200
Sokmagvas pulykafalatok sült burgonyával és friss kevert salátával 2300
Pulykamell párizsiasan párolt jázmin rizzsel 2300
   
Ropogós libacomb párolt lila káposztával, hagymás tört burgonyával 2600
   
Bécsi szelet (csirke-, vagy pulykamell vagy sertésszűz) sült burgonyával, citromkarikával 2300
Csirkepaprikás vajas galuskával 2000
   
Bélszínlángos sült burgonyával, kenti mustárral 3800
Igazi matrózhús párizsiasan (pirított bélszíncsíkok barnamártással, habart tojással, párolt rizzsel) 3800
Vörösboros marhapörkölt galuskával 2300
   
Földes fatál (grillezett bélszín, sertésszűz, jércemell, vegyes köret, friss és savanyított saláta)                                                                      3100
Rántott mangalicatarja sült burgonyával 2300
Földes-féle sertésborda rántva (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva) petrezselymes újburgonyával 2200
   
Gombafejek rántva párolt rizzsel és tartárral 1900
Camembert rántva párolt jázmin rizzsel, áfonyalekvárral 1900
Grillezett Hajdú sajt salátával  
   
FŐZELÉK és FELTÉTEK  
   
Parajfőzelék Földes Józsi módra(tejszínes,tépett) 690
"Nagyi" fasírtja, natúr sertésborda 650
Sült virsli 350
Tükörtojás 250
   
DESSZERTEK  
   
Házi túrógombóc tejföllel és porcukorral 790
Kis/nagy adag retró lágyfagylalt finomság, választható öntettel 290/450
   
SALÁTÁK  
Friss kevert saláta joghurtos dresszinggel  790
Ecetes almapaprika, káposztával töltött paprika, csemege uborka 450
Uborka-, vagy paradicsomsaláta, kovászos uborka 500

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.