Mai étlapunk

2016. szeptember 28.

 

Állítsa össze menüjét az alábbi levesekből, főételekből! 1200
Házias húsleves lúdgége tésztával és zöldségekkel csészében  
Zöldborsós jércegaluska leves csészében  
Kakukkfüves, tejszínes gombaleves csészében  
Csülökpörkölt galuskával   
Lencsefőzelék füstölt tarjával és főtt tojással  
Földes-féle rakott káposzta tejfellel  
Válasszon levest BEST menüjéhez: 1400
BBQ oldalas sült burgonyával és salátával  
Parmezános pulykafalatok házi burgonyafánkkal  
Rendeljen desszertet menüjéhez mindössze 290,- Ft-ért  
   
LEVESEK*  
Házias húsleves lúdgége tésztával és zöldségekkel* 790
Zöldborsós jércegaluska leves* 790
Kakukkfüves, tejszínes gombaleves* 790
   
FŐÉTELEK  
Fogasfilé rántva, petrezselymes burgonyával,tartármártással 2500
Fogasfilé parasjjal,sajttal sütve petrezselymes burgonyával 2500
Harcsafilé párizsiasan párolt jázmin rizzsel és tartármártással 2500
   
Jércesteak friss kevert salátával és hasábburgonyával 2000
Csirkemell Caprese párolt rizzsel és petrezselymes burgonyával 2300
Libamájjal töltött jércemell petrezselymes burgonyával 2800
Tanyasi rántott csirkecomb filé petrezselymes burgonyával, őszibarack kompóttal 2200
Vasalt csirkecomb filé hasábburgonyával, grillezett zöldségekkel 2200
Sokmagvas pulykamell salátával, hasábburgonyával 2300
   
Bécsi szelet (csirkemell vagy sertésszűz) sült burgonyával, citromkarikával 2300
Borjúláb rántva, hasábburgonyával, tartárral 2100
   
Bélszínjava tükörtojással és hasábburgonyával 3800
Hátszín roston sütve, rántott hagymakarikákkal, hasábburgonyával és kenti mustárral 2800
   
FÖLDES-fatál : grillezett bélszín, sertésszűz, jércemell, vegyes köret, friss és savanyított saláta                                           3100
Rántott mangalicatarja sült burgonyával 2300
Földes-féle sertésborda rántva (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva) petrezselymes burgonyával 2300
Vörösboros mangalica pörkölt galuskával 2300
Velőrózsa rántva, párolt jázmin rizzsel, tartár mártással 1900
   
Gombafejek rántva, párolt rizzsel, tartár mártással 1900
Camembert rántva, párolt jázmin rizzsel és áfonyával 1900
   
FŐZELÉK és FELTÉTEK  
Pikáns lencse főzelék 690
"Nagyi" fasírtja, natúr sertésborda 650
Sült virsli 350
Tükörtojás 250
   
DESSZERTEK  
Jamie Oliver sütije: ropogós linzer golyó meleg gyümölcsraguval és vanília fagyival 790
Kis/nagy adag retró lágyfagylalt finomság, választható öntettel 290/450
   
SALÁTÁK  
Friss kevert saláta joghurtos dresszinggel  790
Ecetes almapaprika, káposztával töltött paprika, csemege uborka,cékla 450
Uborka- vagy paradicsomsaláta, fejes saláta, kovászos uborka 500

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.