Mai étlapunk

 

2016. június 29.

 

Állítsa össze menüjét az alábbi levesekből, főételekből! 1200
Húsleves házi tésztával és zöldségekkel csészében  
Csángó gulyásleves csészében  
Pomázi eperkrémleves tejszínhabbal csészében  
Földes Józsi-féle enyhén csípős pacal,vajas petrezselymes újburgonyával  
Ati-féle rakott kelkáposzta tejföllel  
Burgonyafőzelék tejfölösen,enyhén savanykásan, 2 db házi fasírttal  
Válasszon levest BEST menüjéhez: 1400
Rántott csirkemáj rizi-bizivel és mini, új káposztasalátával  
Vadas pulykatokány burgonya lapcsánkával  
Rendeljen desszertet menüjéhez mindössze 290,- Ft-ért  
AKCIÓ 0,25 l szénsavas Naturaqua ásványvíz,sprite,fanta narancs,coca cola light 200,- Ft  
   
LEVESEK*  
Húsleves házi tésztával és zöldségekkel* 790
Csángó gulyásleves* 790
Pomázi eperkrémleves tejszínhabbal csészében 690
   
FŐÉTELEK  
Harcsafilé roston sütve petrezselymes újburgonyával, kevert salátával 2500
Fogasfilé rántva petrezselymes burgonyával, tartárral 2500
   
Jércesteak rukkolás, kéksajtos salátával, sült burgonyával 2000
Libamájjal töltött jércemellfilé rántva, petrezselymes újburgonyával 2800
Tanyasi rántott csirkecomb filé petrezselymes vajas újburgonyával  2200
Vasalt csirkecomb filé petrezselymes burgonyával és kevert salátával 2200
Sajttal, sonkával töltött pulykamell vegyes körettel 2300
Sokmagvas pulykamell hasábburgonyával, salátával 2300
Ropogós libacomb párolt káposztával, hagymás tört burgonyával 2600
Kacsamell friss lecsóval, petrezselymes újburgonyával 2800
   
Borjú bécsi sült burgonyával, citromkarikával 2300
Borjúpaprikás nokedlivel 2000
Borjúláb rántva petrezselymes burgonyával, tartárral 2100
Bélszínjava, Földes-féle lecsóval, újburgonyával 3800
Hagymás rostélyos hasábburgonyával 2700
   
Földes fatál (grillezett bélszín,sertésszűz,jércemell,vegyes köret, friss és savanyított saláta)                                                                      3100
Bugaci sertésszűz torony házi tócsnival és vegyes savanyúsággal 2800
Földes féle sertésborda rántva (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva), petrezselymes újburgonyával 2200
Mangalicatarja rántva petrezselymes újburgonyával 2300
   
Zöldségtál (rántott zöldségekkel) párolt rizzsel, tartárral 1900
Grillezett Camembert saláta ágyon 1900
Camembert rántva párolt jázmin rizzsel, áfonyalekvárral 1900
   
FŐZELÉK és FELTÉTEK  
Tejfölös,enyhén savanykás burgonyafőzelék 690
"Nagyi" fasírtja, natúr sertésborda 650
Sült virsli 350
Tükörtojás 250
   
DESSZERT  
Házi csokoládé kocka erdei gyümölcsöntettel 790
Kis/nagy adag retró lágyfagylalt finomság választható öntettel 290/450
   
SALÁTÁK  
Friss kevert saláta joghurtos dresszinggel  790
Ecetes almapaprika, káposztával töltött paprika, cékla tormával 450
Uborka-, paradicsom-, vagy káposztasaláta, kovászos vagy csemege uborka, fejes saláta 500

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.