Mai étlapunk

 

2016. május 24.

 

Állítsa össze menüjét az alábbi levesekből, főételekből 1200
Házias húsleves  tésztával és zöldségekkel csészében  
Borjú májgaluskaleves csészében  
Magyaros gombaleves tejfölösen,apró galuskával csészében  
Tanyasi csirkepörkölt májjal-zúzával,galuskával,ahogy Józsi bácsi szerette  
Pulykamell filé spárgával és sajttal sütve, párolt jázmin rizzsel  
Székelykáposzta tejfölösen  
Rendeljen BEST menüjéhez levest ! 1400
Rántott zsenge tök burgonyapürével,tartárral  
Malaga gyümölcsei (tengeri koktél,sült,zöldséges rizsropogóssal)  
Rendeljen desszertet menüjéhez mindössze 290,- Ft-ért  
   
ELŐÉTELEK  
Kunsági kacsamáj zsírjában sütve primőrökkel és friss kenyérrel 1900
Vajdakamarási padlizsánkrém koktél paradicsommal és pirítóssal 850
   
LEVESEK*  
Házias húsleves tésztával és zöldségekkel* 790
Borjú májgaluskaleves* 790
Magyaros gombaleves tejfölösen,apró galuskával* 790
   
FŐÉTELEK  
Klasszikus fogasfilé rántva , petrezselymes újburgonyával és tartárral 2500
Harcsafilé párizsiasan,párolt jázmin rizzsel és tartárral 2500
   
Jércesteak durva sóval, durva borssal sütve, citromos balzsamecetes salátával, sült újburgonyával 2000
Csirkemell filé párizsiasan,párolt jázmin rizzsel  2200
Tanyasi rántott csirkecomb filé petrezselymes vajas újburgonyával  2200
Vasalt csirkecomb filé kevert salátával, sült burgonyával 2200
Pulykasteak sárgadinnyével és sajttal sütve, párolt jázmin rizzsel 2300
Sokmagvas pulykamell rántva, friss kevert salátával és petrezselymes újburgonyával 2300
   
Kemencés kacsamell tejszínes gombamártással és burgonya krokettel 2800
Ropogós kacsacomb hagymás tört burgonyával és párolt káposztával 2300
   
Borjú bécsi sült burgonyával, citromkarikával 2300
Klasszikus borjúpaprikás vajas galuskával, tejföllel 2000
Borjúmáj rántva,petrezselymes újburgonyával 2100
   
Hagymás rostélyos fűszervajjal ,tükör tojással,sült burgonyával 2400
   
Földes fatál (grillezett bélszín,sertésszűz,jércemell,vegyes köret, friss és savanyított saláta) 3100
Földes-féle sertésborda rántva (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva), petrezselymes újburgonyával 2200
Fokhagymás mangalicatarja rántva, sült újburgonyával, mini kovászos uborkával 2300
   
Gombafejek rántva párolt jázmin rizzsel, tartárral 1900
Camembert rántva párolt jázmin rizzsel, áfonyalekvárral 1900
   
FŐZELÉK és FELTÉTEK  
Tejszínes zöldborsófőzelék 690
"Nagyi" fasírtja, natúr sertésborda 650
Sült virsli 350
Tükörtojás 250
   
DESSZERT  
Túrófánk eper öntettel 790
Retró lágyfagylalt finomság kis adag választható öntettel 290
Retró lágyfagylalt finomság nagy adag választható öntettel 450
   
SALÁTÁK  
Friss kevert saláta joghurtos dresszinggel  790
Ecetes almapaprika, káposztával töltött paprika, cékla tormával 450
Paradicsom- vagy uborka saláta, kovászos vagy csemege uborka, fejes saláta 500

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.